Πόλο έλξης επισκεπτών συνεχίζουν να αποτελούν-σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας- οι αρχαιολογικοί χώροι της Πρέβεζας και για το 2018.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Αυγούστου του 2018 στους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης, της Κασσώπης και του Νεκρομαντείου (δεδομένου ότι το Κάστρο της Πάργας καταγράφεται ως μη επισκέψιμο) ανήλθαν συνολικά σε 9.251 έναντι 8.685 το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Την “μερίδα” του λέοντος από πλευράς επισκεπτών συνεχίζουν να συγκεντρώνει το Νεκρομαντείο του Αχέροντα με τον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι πέραν του καλοκαιριού (όπου η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων θεωρείται δεδομένη) αύξηση των επισκεπτών καταγράφεται και τους εαρινούς μήνες (τον Απρίλιο και ιδιαίτερα τον Μάιο).

Τον φετινό Μάιο συγκεκριμένα στους αρχαιολογικούς χώρους προσήλθαν 8.481 άτομα, ενώ αντίστοιχα ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών βρίσκεται τους ανοιξιάτικους μήνες και το Μουσείο της Νικόπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ