Οι επαγγελματίες της Πρέβεζας το όνομα των οποίων ενεπλάκη σε ροζ σενάρια το οποίο κατασκεύασαν νοσηροί εγκέφαλοι και το οποίο συζητήθηκε ευρέως επισκεφτήκαν τα δικαστήρια της Πρέβεζας και να υποβάλλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Η υπόθεση αυτή (με τους επαγγελματίες) φαίνεται πως συνδέεται άρρηκτα με την υπόθεση εκβιασμού και παραβίασης  ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος κος Γιάπρος, ο οποίος εκπροσωπεί τους επαγγελματίες αναφέρονται τα εξής:

“Υποβλήθηκε σήμερα από συμπολίτες μας ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας έγκληση κατά αγνώστων δραστών για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης η οποία τελέσθηκε και μέσω του διαδικτύου, της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και όσων άλλων θα προκύψουν από την έρευνα της υπόθεσης.

Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, κυρίως δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και προφορικά, δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που μόνο σενάρια νοσηρής φαντασίας θα μπορούσαν να επινοήσουν.

Συμπολίτες μας υφίστανται διασυρμό, σπίλωση και στοχοποίηση κατά τον πλέον βάναυσο τρόπο. Στην πόλη κυριαρχεί τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ένα βόρβορο λασπολογίας και ακραίας κατασυκοφάντησης. Θέλω να εξάρω το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας βγήκαν μπροστά, δεν φοβήθηκαν, δεν κρύφτηκαν και επώνυμα άσκησαν τα ένδικα μέσα που ο νόμος προβλέπει.

Για την υπόθεση υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν, ως επίσης θα κληθούν να λογοδοτήσουν και όλοι όσοι αβίαστα και ελαφρά τη καρδία αναπαρήγαγαν με οποιονδήποτε τρόπο τις συκοφαντικές διαδόσεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ