Το πτώμα  της γυναίκας είχε βρεθεί έξω από σχολείο της Βέροιας, το Μάρτιο του 2020 – Λόγω αμφιβολιών δεν καταδικάστηκαν οι δυο Ρομά, που παραδέχθηκαν μόνον ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών μαζί με την 44χρονη

Αθωώθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τον ασφυκτικό θάνατο γυναίκας το ημίγυμνο σώμα της οποίας πέταξαν στο δρόμο, έξω από δημοτικό σχολείο της Βέροιας.

Η ενοχή τους δεν αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην αρμόδια εισαγγελία για να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν άλλα αδικήματα.

Εις βάρος των κατηγορούμενων, ηλικίας 51 και 48 χρονών, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού με συνέπεια το θάνατο της παθούσας.

Πρόκειται για δυο άνδρες Ρομά οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για την υπόθεση της 44χρονης που εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης, το Μάρτιο του 2020, στη Βέροια.

Οι κατηγορούμενοι πέταξαν το ημίγυμνο σώμα της γυναίκας στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή αλλά όταν εντοπίστηκαν υπέπεσαν σε αντιφάσεις και συνελήφθησαν.

Η σορός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2020, στο πρανές της οδού 25ης Μαρτίου, απέναντι από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας και δίπλα στο συνοικισμό Ρομά Εργοχωρίου.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψαν ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου και ίχνη ερωτικής επαφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here