Φρένο στην εισαγωγή στη χώρα μας μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης έβαλαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την αποτροπή εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε το βράδυ, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό όχημα, το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ανκόνα Ιταλίας, εντοπίστηκε στην αριστερή παλετοθήκη του επικαθήμενου, κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Βλαντ», ποσότητα κοκαΐνης, διαφόρων λογοτύπων, συσκευασμένη σε δέκα νάιλον συσκευασίες, συνολικού μικτού βάρους έντεκα κιλών και 540 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 59χρονος οδηγός για παράβαση άρθρων του ν. 4139/13 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών & άλλες διατάξεις» και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.

Το φορτηγό και η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, η αξία της οποίας υπερβαίνει το ποσό των 400.000 ευρώ, κατασχέθηκαν. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 59χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ