Φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας στα πλαίσια της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του για το 2021 η οποία έγινε με τηλεδιασκέψεις, πραγματοποίησε ψηφοφορία με δύο προτάσεις:

α) Ανοιχτά τα Σάββατα Ιούλιο-Αύγουστο
β) Κλειστά τα Σάββατα Ιούλιο- Αύγουστο.

Η πρώτη πρόταση για Ανοιχτά πήρε 19 ψήφους και η δεύτερη πρόταση για Κλειστά πήρε 17 ψήφους.

Έτσι τα καταστήματα στην Άρτα για τα Σάββατα του Ιουλίου και Αυγούστου θα είναι ανοιχτά με το ωράριο πο εφαρμόζεται μέχρι τώρα.

Μάλιστα όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του “Το ΔΣ του Συλλόγου σεβόμενο τις αποφάσεις της ΓΣ θα διαφημίσει σε ΜΜΕ  το άνοιγμα των καταστημάτων έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Επίσης έχουμε έρθει σε επαφή με το αστικό ΚΤΕΛ, το οποίο θα βάλει λεωφορεία για αυτά τα Σάββατα, γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν, άρα δεν υπήρχε πρόσβαση και στην πόλη.

Συζητήσαμε επίσης και με τον Σύλλογο Εστίασης έτσι ώστε τα μέλη του να κάνουν εκπτωτικές ενέργειες την συγκεκριμένη περίοδο .

Τέλος περιμένουμε απ’  όλους τους φορείς Περιφέρεια, Δήμο, Επιμελητήριο (που τα προηγούμενα χρόνια ήταν υπέρμαχοι του ανοίγματος) να κάνουν ενέργειες, έτσι ώστε να προσελκύσουμε κόσμο τα Σάββατα του Ιουλίου και Αύγουστου”.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δήμήτρης Χουλιάρας, χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την μη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων του στην Γενική Συνέλευση. Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση: “Θεωρούμε απαράδεκτη την μη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη  ΓΣ, για να ενημερωθούν αλλά και να προτείνουν πράγματα  σ αυτήν την τόσο δύσκολη και περίεργη εποχή που ζούμε. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν είμαστε ενωμένοι θα κλείσουμε χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Οι αποφάσεις στις ΓΣ μπορεί να  παίρνονται με όσους συμμετέχουν, αλλά επηρεάζουν όλους μας. Η απουσία των μελών από τις αποφάσεις του Συλλογικού τους οργάνου, δείχνουν ωχαδερφισμό και δεν υπάρχει δικαιολογία γιατί η απουσία είναι συνυπευθυνότητα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here