Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης έπειτα από τα νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ανάψουν… κόκκινο σ’ όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην καλλιτεχνική κολύμβηση, τόσο στο ομαδικό, όσο και το ντουέτο, λόγω των νέων κρουσμάτων.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας για την καλύτερη παρακολούθησή τους, αλλά και για τον περιορισμό της εξάπλωσης. Έτσι, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου δεν θα καταφέρουν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here