Τέτοια συγκέντρωση αυτού του μεγέθους που πραγματοποιήθηκε στο Κανάλι το Σάββατο 29/6/2019 με κύριο ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ του νομού Πρέβεζας παραπέμπει σε άλλες εποχές, όταν οι πολίτες εμπνέονταν από τους πολιτικούς και δυναμικά έδιναν το παρών τους σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, εκφράζοντας έτσι την αγωνία για το μέλλον της Ελλάδας και κατά συνέπεια και για το δικό τους μέλλον.

Ο Σπύρος Κυριάκης, γέννημα θρέμμα της γραφικής Πάργας, φαίνεται ότι συσθπειρώνει και εμπνέει τους πολίτες-ψηφοφόρους όχι μόνο της ΝΔ αλλά και του ευρύτερου κεντρώου χώρου.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος βουλευτής του νομού Πρέβεζας.

Οι ψηφοφόροι πιστεύουν ότι θα δουλέψει για το συλλογικό όφελος και μόνο για την Ελλάδα.

Ο κόσμος θέλει να του δώσει τον σημαίνοντα ρόλο του βουλευτή, ώστε να αποδομήσει τις κακές πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου που δημιούργησε ο επί χρόνια καταστροφικός δικομματισμός.

Στο πρόσωπο του βλέπουν έναν νέο που δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό παρελθόν και απαγκιστρωμένος από παλαιοκομματικές τακτικές, θα συμβάλλει μαζί με τα άλλα στελέχη της ΝΔ αλλά και των άλλων κομμάτων της ελληνικής Βουλής, ώστε να δομηθεί ένα νέο πολιτικό πεδίο μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Αυτό είναι το ζητούμενο αυτών των εκλογών, αυτό τους οδηγεί να τον ακολουθούν δυναμικά οι πολίτες του νομού Πρέβεζας, τον νέο Παργινό επιχειρηματία Σπύρο Κυριάκη.

Ο λόγος του από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον πολιτικό χάρτη του νομού Πρέβεζας ήταν επικεντρωμένος στην αναγέννηση της πολιτικής ζωής που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για την αλλαγή της άσκησης της πολιτικής και της εξάλειψης όλων των παθογενειών του συστήματος.

Δεν εμφανίστηκε ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως ένας νέος που αγωνιά για την τύχη όλων των νέων Ελλήνων που βρίσκουν τον δρόμο της ξενιτιάς για εξασφάλιση εργασίας, από το να ζουν στο ανασφαλές και αβέβαιο ελληνικό κράτος, ενώ ο τόπος είναι προικισμένος με συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Η 7η Ιουλίου θα κρίνει υπέρ της εκλογής του, όπως όλα δείχνουν, στο ελληνικό Κοινοβούλιο για την υπόσχεση που διατρανώνει προς όλους τους πολίτες του νομού Πρέβεζας ότι μπήκε στην πολιτική για να εργαστεί για την Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here