Ύστερα από δυο αναβολές που ζήτησε και πήρε απ’ την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, ο 39χρονος Ρουμάνος απολογήθηκε τελικά την Τρίτη 5 Οκτωβρίου χωρίς να καταφέρει να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι και διατάξαν ομόφωνα την προφυλάκιση του.

Ο Ρουμάνος ισχυρίστηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει σχέση με την δολοφονία της μητέρας τριών παιδιών ενώ αναφέρθηκε στις συναναστροφές της με άλλα άτομα ειδικά από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά. Τα όσα δήλωσε κατά την απολογία του για να πείσει ότι άλλα πρόσωπα διέπραξαν την δολοφονία δεν έγιναν πιστευτά από την Δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε τους μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του αναξιόπιστους υποστηρίζοντας ότι διακατέχονται από μένος για αυτόν, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός της πρώτης γυναίκας του που όπως ισχυρίστηκε, απεβίωσε από ιατρικό σφάλμα.

Επιβεβαίωσε ότι είχε συχνούς καυγάδες με το θύμα αλλά όπως υποστήριξε πως δεν θα έφτανε ποτέ στον φόνο. Αρνήθηκε ότι ήταν κακοποιητικός σύντροφος. Ο συνήγορος του Βασίλης Νουλέζας σημείωσε ότι εσφαλμένα οι έρευνες για την υπόθεση αυτήν στρέφονται μόνον κατά του εντολέα του καθώς δεν συνδέεται με το έγκλημα πλην του γεγονότος ότι η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού του, στο οποίο όπως ισχυρίστηκε υπήρξε διάρρηξη. Ο συνήγορος του Ρουμάνου ανέφερε ακόμη πως όλα τα σε βάρος του στοιχεία έχουν διαρρεύσει από τον  πρώην σύζυγο του θύματος, ο οποίος την κακοποιούσε.

Πριν απολογηθεί ο 39χρονος κατηγορούμενος είχε βρεθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Καλαμάτας, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ύστερα από μήνυση που είχε κατάθεση σε βάρος του, όταν ζούσε , η Μόνικα Γκιους για την κακοποίηση του παιδιού της. Για την υπόθεση που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ζήτησε και πήρε  αναβολή.

Διαβάστε περισσότερα για υπόθεση ΕΔΩ

 

anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here