Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να κόψει ξύλα στο δάσος του Ροπωτού, ωστόσο έχασε τη ζωή του σε φρικτό ατύχημα.

Νεκρός βρέθηκε 75χρονος ξυλοκόπος σε δασώδη περιοχή του Ροπωτού, από δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά από τη δήλωση εξαφάνισής του.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος ξυλοκόπος ξεκίνησε από την οικία του με σκοπό την κοπή ξύλων σε δασική περιοχή του οικισμού «Δημητράκαινα».

Το γεγονός ότι το βράδυ και κατά την συνήθη ώρα επιστροφής στο σπίτι του αυτός δεν εμφανίστηκε, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι δήλωσαν το γεγονός στο ΑΤ Πύλης.

Στο έργο της ανεύρεσης του άτυχου 75χρονου, εκτός από άνδρες του ΑΤ Πύλης, συμμετείχαν και δυνάμεις του ΠΚ Πύλης, καθώς και της ΟΠΚΕ Τρικάλων, οι οποίες τελικά, μετά από πολύωρες έρευνες, εντόπισαν τον 75χρονο καταπλακωμένο από κορμό δέντρου, η πτώση του οποίου ήταν μοιραία.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης, όπου κατά την διαδικασία της νεκροψίας διαπιστώθηκε ο θάνατός του και κατόπιν στο ΓΝ Τρικάλων, απ’ όπου θα η σορός του άτυχου άνδρα, θα μεταφερόταν για την διαδικασία της νεκροτομής στη Λάρισα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

 

 

Πηγή: pylinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here